Viewed 54 times 0 Answers
0
ما یک خانواده ۴ نفره هستیم خودم و همسرم و دو فرزند ۷ و ۵ ساله ام با ویزای پی ار گرفتیم و داریم میام ونکوور ممنون میشم بفرمایید هزینه متوسط زندگی در ونکوور چقدره (یه خونه دو خوابه در نورت ونکوور یا کوکیتلام )با هزینه ماشین و خورد و خوراک و دیگر هزینه ها ممنون میشم حدودی بفرمایید
2021-09-30 16:58:00 Vancouver عمومی #خودم و همسرم
Similar Question:
#خودم و همسرم

دارم.گروه رو سرچ کردم به جوابی نرسیدم توی نامه من خود بانک تمکنم رو به دلار تبدیل کرده شده ۳۲ هزار دلار(بانک شهر با دلار ۱۲ هزار تومان) ولی نامه همسرم فقط ریال زده و تبدل نکرده(بانک ملی) هر دو جدول خودم و همسرم رو که توی فایل کاور لتر درست کردیم به ریال بزنیم؟ یا همسرمم براساس نرخ خود بانک که توو نامه زده تبدیلکنیم توی جدول بیاریم؟
2021-09-18 23:40:00 #Canada [خودم و همسرم] عمومی

سوالی در مورد تمکن داشتم ما یک خانواده چهارنفره هستیم که به روش تحصیلی اقدام کردیم برای کانادا اولا میخاستم بپرسم تمکن مربوط به چند ماه گردش حساب باید باشه ؟؟ دوم اینکه مقدارش چقدر باید باشه؟ و سوم اینکه در اون چند ماه گردش حساب مهم هست یا مانده حساب در هر ماه هم اهمیت داره ؟؟ یا فرضا مانده حساب ماه آخر فقط مهمه؟؟؟ پیشاپیش سپاسگذارم
2021-09-20 03:42:00 #Vancouver

یک خانواده در منطقه نیومارکت استون هیون نیاز به یک نیرو جهت تمییزکاری خونه دارند البته روزانه نیست ایا شخص مناسبی می شناسید
2021-09-18 09:42:00 #Vancouver

من برای ۲۰ دسامبر به مدت یک ماه به دنبال خانه و یا کاندو مناسب و تمیز و فرنیشد در محدوده downtown هستیم البته اگر خوب و مناسب باشه بلند مدت هم میتونیم اجاره کنیم یه خانواده ۴ نفره ممنون میشوم اگر موردی هست عکس و موقعیت دقیق آن را برایم ارسال نمایید.
2021-11-10 01:56:00 #Vancouver

یه خانواده ۳ نفره هستیم و متقاضی یه واحد آپارتمان توی کوکیتلام برای اواخر اکتبر یا اول نوامبر ممنون میشم اگر موردی بود پیام بدین سپاس فراوان
2021-09-12 05:58:00 #Vancouver

با سلام و درودمن به همراه همسر و فرزندم که ۱۶ ساله است هم اکنون در ونکوور هستیمو در حال پر کردن مطالب تبدیل ویزای توریستی به ورک پر میتسوال داشتم که برای پسرم که ۱۶ ساله است ، چی بزنماگر بزنم تحصیلی مدارک پذیرشی میخواد اگر بزنم کاری هم خوب نمیشه از راهنمایی تون ممنونمبفرمایید این گره چطور باز میشهبا سپاس فراوان
2024-01-14 00:00:00 #Vancouver